Sportmassage

Elyane de Haan

 

Sportmassage Elyane de Haan
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181 – 31 75 49 0181 – 31 75 49

Sportmassage Hellevoetsluis welkom

Sportmassage Elyane de Haan is een praktijk met veel ervaring en kennis die zich richt op het behandelen van lichamelijke klachten. Door verschillende specialisaties kan Sportmassage Elyane de Haan u deskundig en gericht onderzoeken en de massage afstemmen op uw klachten. Vooraf worden altijd de indicaties en contra-indicaties met u besproken. Massage is altijd maatwerk. In overleg met u wordt bepaald welke klachten u heeft en welke vorm van massage het best passend voor u is. Bespreek daarom altijd vooraf met uw masseur van welke klachten u last heeft. Sportmassage Elyane de Haan werkt al meerdere jaren samen met een aantal chiropractoren en fysiotherapeuten in de directe omgeving en in de regio Rotterdam-Rijnmond. 

Op deze website kunt u de volgende informatie vinden:

De massagepraktijk is geopend van maandag tot en met donderdag tijdens kantoortijden. De praktijk is gesloten op vrijdag en in de avonduren.

De massageruimte is uitsluitend per trap bereikbaar. De praktijk beschikt over een speciale massagestoel en een elektrische massagetafel die in iedere hoogte verstelbaar is, zodat iedereen gemakkelijk op de tafel kan komen. In de winter is de massagetafel heerlijk verwarmd. Er wordt gemasseerd met verwarmde massage-olie.

Sportmassage Elyane de Haan hecht belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Hoe Sportmassage Elyane de Haan omgaat met persoonsgegevens, zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), is vastgelegd in een privacystatement.

Massage is voor iedereen! Jong of oud, man of vrouw, atletisch of Bourgondisch, ieder kan terecht bij Sportmassage Elyane de Haan. 


  BMS belangenvereniging

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Sportmassage Elyane de Haan:
0181 – 31 75 49

De reis van 1000 mijl begint bij de eerste stap.
(Lao Tse, Chinees wijsgeer)

 
Sportmassage Elyane de Haan

 

 
Menu