Sportmassage

Elyane de Haan

 

Sportmassage Elyane de Haan
A.M. de Jonglaan 38
3221 VC Hellevoetsluis
0181 – 31 75 49 0181 – 31 75 49

Reiki

Reiki is een Japans woord dat wordt vertaald als universele energie. Reiki is een behandelingsmethode waarbij wordt gewerkt met deze universele energie en deze energie wordt doorgegeven van Reiki-therapeut aan cliënt. Elyane de Haan is naast gediplomeerd sportmasseuse ook een erkend en gediplomeerd Reiki-therapeute.

Een behandeling kan zowel via handoplegging als op afstand. Tijdens de behandeling kan de cliënt liggen of zitten. De kleding wordt daarbij aangehouden.

Als Reiki op afstand wordt gegeven, worden energetische symbolen gebruikt. Via de energetische symbolen afstandssymbool, krachtsymbool en mentaal symbool wordt energetisch contact gemaakt met de cliënt. De therapeut stemt zich daarvoor af op de cliënt, zodat deze fysiek, emotioneel en mentaal beter wordt.

Reiki zorgt voor het ontstaan van harmonie en evenwicht tussen lichaam en geest. Reiki heft blokkades en pijn op doordat de chakra's worden geharmoniseerd waardoor het mentale evenwicht wordt hersteld. Het wordt niet alleen gebruikt bij mentale of fysieke klachten, maar ook om de levenskwaliteit te verbeteren. 

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Sportmassage Elyane de Haan:
0181 – 31 75 49

Onze eerste leermeester is ons eigen hart
(Cheyenne, indianenstam)

 
Reiki

 

 
Menu